Verjaardag Fotograaf

Ik gebruik een vertaler, dus als het Nederlands raar klinkt, dan is dat de reden. Engels hieronder.

De verjaardag van je baby is een reden om te vieren! Ze leren zoveel en laten de babytijd achter zich. Je wilt een fotograaf inhuren die deze mooie overgangstijd vastlegt, en ik stel voor om een ​​aantal van hun favoriete items mee te nemen naar hun sessie om hun persoonlijkheid op hun verjaardag vast te leggen.

Wat u mee moet nemen naar de verjaardagsfotoshoot van uw baby:

  1. Hun favoriete boeken! Het meenemen van een geliefd verhalenboek naar de fotoshoot van je baby is een geweldige manier om herinneringen op te halen aan al die avonden die we samen hebben doorgebracht.
  2. Knuffels! Ze zullen niet altijd met ‘Allison the Lovey’ willen slapen, en je wilt een paar foto’s van je baby met hun favoriete speeltje om te onthouden hoe stevig ze hun favoriete knuffeltje vasthielden.
  3. Een kroon! Een schattig kroontje of een bloemenkrans voor het haar van je babymeisje is een van mijn favoriete rekwisieten!
  4. Een klein taartje! Cakesmash-sessies zijn niet alleen voor éénjarigen. Ik zou zeggen dat een tweejarige taart meer waardeert dan toen hij nog maar een baby was, en dat zijn wangen er nog steeds super schattig uitzien, gevuld met cake.

Wat moet je baby dragen tijdens de verjaardagsfotoshoot?

De meeste fotografen hebben stijlgidsen voor je beschikbaar, en ik ben daarop geen uitzondering! Als u bij mij boekt, heb ik mijn eigen stijlgids die ik u toestuur, die alles omvat, van kleurenpaletten, stoffen en patronen, om nog maar te zwijgen van de secties over het voorbereiden van uw kinderen op de sessie. (Als je een kijkje wilt nemen in sommige outfits, hier is mijn herfstfamiliegids voor 2023, hier gelinkt.)

Klik hier om de galerijen te bekijken.

Zoals altijd zijn alle gezinsleden welkom bij mijlpaal sessies.

EN:

Your baby’s birthday is a reason to celebrate! They are learning so much and leaving babyhood behind. You want to hire a photographer that captures this sweet transitional time, and I suggest bringing some of their favorite items to their session to capture their personality on their birthday.

twee jaar oud meisje lezen door amsterdam verjaardag fotograaf

Items to bring to your baby’s birthday session:

  1. Their favorite books! Bringing a beloved storybook to your baby’s photoshoot is a great way to remember all the nights cuddled up together.
  2. Stuffed animals! They won’t always want to sleep with “Allison the Lovey,” and you’ll want a couple photos of your baby with their favorite toy to remember just how tightly they held their favorite stuffy.
  3. A crown! A cute little crown or a floral wreath for your baby girl’s hair is one of my favorite props!
  4. A small cake! Cakesmash sessions aren’t just for one year olds. I’d argue that a two year old appreciates cake more than they did when they were just a baby, and their cheeks still look super cute stuffed with cake.

What should your baby wear for their birthday photoshoot?

Most photographers have style guides available for you, and I am no exception! When you book with me, I have my own style guide that I send to you, which covers everything from color palettes, fabrics, and patterns-not to mention sections on prepping your children for the session. (If you want a peak at some outfits, here’s my 2023 Fall Family Guide linked here.)

Click here to view the galleries.

As always, all family members are allowed at milestone sessions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@simsawyersphoto

instagram

hang out with me on