Zwangerschapsfotografie Amsterdam

Lees meer over mijn zwangerschapsfotografie sessie in de lente. De lente in Amsterdam kan niet snel genoeg komen!

zwangerschapsfotografie

Dit koppel verwacht een meisje! In het voorjaar kreeg ik de kans om de romantische zwangerschapsfoto’s van dit stel te maken. Overal bloeiden bloemen, en hoewel goudkleurig licht mijn lens vulde, was het buiten niet warm.

Zwangerschapsfotografie in de stad

We hadden de kans om deze mama, papa en babybuik te fotograferen in dit schattige stadje en aan de kust. Zwangerschapsfoto’s zijn zo romantisch, en dit stel was daarop geen uitzondering. Ze waren helemaal niet verlegen, wat perfect is voor een romantische fotoshoot.

Zwangerschapsfotografie aan het water

Zwangerschapsfoto’s aan de kust zijn een must-have als het water zich op slechts een steenworp afstand van geplaveide straten bevindt. Je zult het geschenk van zwangerschapsfotografie nog meer koesteren dan je trouwfoto’s, omdat deze tijd samen kostbaar is voordat de baby arriveert.

Sprookjesachtige zwangerschapsfotografie in Amsterdam

Als we geluk hebben en de zon schijnt, kan ik echt wat magie creëren met jouw zwangerschapsfoto’s. De manier waarop het gouden licht door de bomen filtert en de achtergrond verlicht met prachtig gloeiend licht, doet mijn hart stijgen!

Details van zwangerschapsfotografie in Amsterdam

Maak je geen zorgen, ik leg jouw prachtige babybuikje vast tijdens je zwangerschapsfotosessie.

Op zoek naar zwangerschapsfotografie in Amsterdam? Klik hier om de Amsterdamse zwangerschapsfotografiegalerijen te bekijken.

Als u een zwangerschapsfotografiesessie wilt boeken, zoals u hier ziet, kunt u contact met mij opnemen via de boekpagina van mijn website, of mij rechtstreeks e-mailen op simsawyersphotography@gmail.com

Geïnspireerd door Bollywood en een eeuwige liefde voor sprookjes, creëert Sim Sawyers familie- en zwangerschapsportretten vol liefde en magie.

Meer over Sim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@simsawyersphoto

instagram

hang out with me on