Noord Holland Fotograaf

Baby’s eerstejaars fotoshoot met Noord Holland fotograaf, Sim Sawyers.
Ik ben een vrouw, moeder, artiest en oneindige dagdromer. Mijn favoriete uitdaging op zondagochtend is onverstandige recepten uit, en vervolgens mijn baksels warm en op de vloer voor de oven op te eten.

Klik hier om galerijen te bekijken.

Gezinsportret in 3 Stappen

Ik weet hoe het is om al nostalgisch te zijn voor een moment terwijl het gebeurt. Het is bitterzoet om prachtige, perfecte baby’s vast te houden en te weten dat ze op een dag zullen opgroeien. 
Daarom bied ik de moeders van Amsterdam de onmisbare ervaring om deze momenten vast te leggen. Een all-inclusive fotoshoot voor het hele gezin. Zodat jij je op de belangrijke dingen kunt focussen.

Zodra je boekt, plannen we een moment om jouw visie voor de fotoshoot door te nemen. We bespreken de outfits, de locaties in en om Amsterdam, en wat je met de foto’s wilt doen. Je krijgt ook gratis toegang tot mijn klantenkast en mijn stijlgids in je inbox voor inspiratie!

Tijdens de sessie begeleid ik je familie door een fijne date. Ik neem spelletjes mee en leer je kinderen echt kennen. Je hoeft je kinderen dus niet in een positie te forceren. Zo hebben zij een geweldige tijd, kun jij genieten en is het resultaat precies zoals jij het voor je ziet.

Wanneer jouw eigen galerij compleet is, lopen we samen door de foto’s en jouw wensen voor inlijsten en albums. Mijn jongens vinden het geweldig om zichzelf terug te zien in fotoalbums en verhalen te horen van toen zij baby’s waren. Dus dit is misschien wel mijn favoriete stap. 

Investering

Met het creatieve tarief zorg je ervoor dat de fotoshoot een prettige ervaring is voor jou. Ik weet hoe het is als je kinderen overgeven tijdens de shoot, of als je de sessie moet verschuiven omdat de baby de hele nacht niet heeft geslapen. Wanneer je niet weet waar je moet beginnen om gecoördineerde outfits voor het hele gezin moet regelen. Ik snap je.

Ik vind het niet erg als je opa en oma meeneemt. En ik focus me niet zo op de klok. Soms kan je peuter pas rustig aan de spelletjes beginnen als hij heeft laten zien hoe hoog hij kan springen. Dan hebben we extra tijd nodig. En soms heb ik de perfecte foto’s in 30 minuten, dan is het niet nodig om de kleine langer wakker de houden. Ik leer je kinderen kennen, zodat ik ze vast kan leggen zoals ze zijn. En ik zorg ervoor dat ik een mooie foto van jou en je partner hebt, want wat is de laatste keer dat je die hebt gehad? | €350

Klik hier om een ​​sessie met Sim te boeken, of e-mail simsawyersphotography@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@simsawyersphoto

instagram

hang out with me on