Zwangerschap Fotografie Witte Studio (Amsterdam)

Het zoontje van deze moeder vergezelde haar naar de studio voor een lichte en luchtige zwangerschapssessie.

We hebben enkele close-ups van haar buik.

Enkele foto’s van haar peuter zelf

De peutertijd is zo’n bijzondere leeftijd.

Ik wil ieder kind altijd individueel documenteren tijdens jullie fotoshoot.

Ik ben een vrouw, moeder, artiest en oneindige dagdromer. Mijn favoriete uitdaging op zondagochtend is onverstandige recepten uit, en vervolgens mijn baksels warm en op de vloer voor de oven op te eten. Toen we ontdekten dat ons tweede (en laatste) kindje weer een jongetje was, realiseerde ik me dat ik niet kon wachten op een dochter om mijn roze franjes te delen. 

Meer over de fotograaf

Klik hier om de kraamgalerijen te bekijken.

Om een ​​sessie te boeken, gebruikt u de website of e-mailt u mij rechtstreeks op simsawyersphotography@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@simsawyersphoto

instagram

hang out with me on