Romantisch Herfst Fotoshoot

Dit koppel is verloofd! Hoe romantisch!

Hoewel ik het meest van newborn- en babyfotoshoots houd, is een romantische herfstfotoshoot misschien wel mijn tweede favoriet.

Golden hour is mijn favoriete moment voor een fotoshoot, als de zon schijnt. Ik weet dat er veel gevraagd wordt van een Amsterdamse hemel. Ik raad mijn bruidsparen aan om in de herfst neutrale kleuren te dragen, omdat de bomen voldoende kleur bieden.

romantisch herfst fotoshoot paar kussen

Ze droegen casual neutrale kleuren tijdens hun fotoshoot met mij. Ik hou ervan om de zon te fotograferen als deze tevoorschijn komt. De herfst is zo’n magische tijd!

stel omhelst elkaar in het bos tijdens een fotoshoot

Als je een herfstsessie wilt boeken zoals degene die je hier ziet, boek dan via mijn website of stuur me een e-mail op simsawyersphotography@gmail.com

Ontmoet Simran:

Ik ben een vrouw, moeder, artiest en oneindige dagdromer. Mijn favoriete uitdaging op zondagochtend is onverstandige recepten uit, en vervolgens mijn baksels warm en op de vloer voor de oven op te eten. Toen we ontdekten dat ons tweede (en laatste) kindje weer een jongetje was, realiseerde ik me dat ik niet kon wachten op een dochter om mijn roze franjes te delen. 

Meer over de fotograaf

paar omarmen in herfst

Ik begon in de herfst met mijn eigen man te daten, en we verloofden ons ook in de herfst. Samen knuffelen in de kou is heel fijn en gezellig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@simsawyersphoto

instagram

hang out with me on